Γ' Εθνική

Ρόβας: «Η φανέλα του Ηρακλή είναι βαριά, συναρπαστικό να μένεις στη συνείδηση του κόσμου»

Για το ρεκόρ του Ηλία Χατζηελευθερίου, με τα 24 γκολ σε μια σεζόν, που «έπιασε» με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον Λαγκαδά μίλησε ο 23χρονος επιθετικός.

Για τη νίκη του Ηρακλή κόντρα στο Λαγκαδά, που φέρνει τον «Γηραιό» ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρωτιάς και το ρεκόρ σκοραρίσματος που «έπιασε» μίλησε ο Χρήστος Ρόβας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Λαγκαδά: «Είναι ένα παιχνίδι που ήμασταν πολύ καλοί, κερδίσαμε δίκαια, δεν απειληθήκαμε και έχουμε ακόμη δύο τελικούς. Το παιχνίδι αυτό πέρασε και συνεχίζουμε…»

Για το ότι έπιασε το ρεκόρ του Χατζηελευθερίου με τα 24 γκολ σε μία σεζόν που είναι και τα περισσότερα: «Είναι συγκινητικό καταρχήν. Η φανέλα του Ηρακλή είναι τόσο βαριά που κι ένα λιθαράκι να βάλεις και μείνεις έτσι στη συνείδηση του κόσμου είναι συναρπαστικό. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια, αν έρθει το γκολ, καλώς. Ο στόχος παραμένει ομαδικός και είναι να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια και να ανεβούμε κατηγορία στα μπαράζ. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή, για όλες τις ομάδες είναι κίνητρο να αγωνίζονται κόντρα στον Ηρακλή. Όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x