Europa League

Ροντέο στη Φρανκφούρτη αλλά όλα ανοιχτά!

Σε ένα παιχνίδι όπου το 0-0 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του ματς, Άιντραχτ και Ίντερ προσπάθησαν να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκρισης, όμως άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού

«Κόλλησαν» στο 0-0 Άιντραχτ και Ίντερ στην Φρανκφούρτη. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την εικόνα του ματς, αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τις δύο πλευρές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» ήταν καλύτεροι. Η ομάδα του Σπαλέτι, που για ακόμη ένα ματς δεν είχε στην διάθεσή του τον Ικάρντι, εκμεταλλεύτηκε το άγχος των γηπεδούχων και ήταν πιο επικίνδυνη. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ όμως ο Μπρόζοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τραπ από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άιντραχτ ήταν ελαφρώς καλύτερη. Οι «αετοί» πήραν στο γήπεδο και πίεσαν αρκετά την Ίντερ, που βέβαια όπως χρειάστηκε είχε σε ετοιμότητα τον Χαντάνοβιτς. Ο Σπαλέτι «έκλεισε» αρκετά την ομάδα του στο φινάλε κι εν τέλει κατάφερε να φύγει από την Φρανκφούρτη με μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x