Stoiximan Super League

«Ροντέο» στη Λαμία και διπλό για Απόλλωνα Σμύρνης

Εξαιτίας της αποβολής του Μπαράλες, το φιλικό με τη Λαμία έγινε… επίσημο και ο Απόλλων πήρε τη νίκη με 1-0 μια εβδομάδα πριν τη Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα επεισοδιακό ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο ΔΑΚ σε φιλικό ματς και έδειξε πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο 85’, ο διαιτητής Άγης Μπουμαρσόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χερόνιμο Μπαράλες. Η απόφαση του Θεσσαλού ρέφερι προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Τεννέ και των παραγόντων της Λαμίας, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν, χωρίς να αλλάξει η αρχική απόφαση του ρέφερι.

Στο 27’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Έιλερς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βαφέα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 0-1.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, όμως οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν χωρίς να τα καταφέρουν.


Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος (60’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες, Αντέτζο

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46’ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές (77’ Ροσίς), Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε (46’ Κονέ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x