Stoiximan Super League

«Ο Φάουστο είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του»

Τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσθέσει ο Φάουστο Τιένθα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού σχολίασε ο πρώην προπονητής του στην Εξτρεμαδούρα, Αντόνιο Ροδρίγεθ Σαράβια.

Μέλι στάζει για τον Φάουστο Τιένθα ο πρώην προπονητής του στην Εξτρεμαδούρα, Αντόνιο Ροδρίγεθ Σαράβια, ο οποίος μίλησε στην LiveSport για τα χαρακτηριστικά του Ισπανού αμυντικού μέσου.

«Είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του», ανέφερε για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Καταλανός προπονητής, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο φινάλε της περσινής σεζόν και συμπλήρωσε:

«Προσαρμόζεται απόλυτα σε ό,τι του ζήτησε ο προπονητής. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει ώστε να δώσει την απαραίτητη αμυντική ισορροπία στην ομάδα».

Για τη θέση του ως αμυντικός μέσος είπε: «Είναι πολύ δυναμικός και δεν φοβάται τίποτα. Αποτελεί ασφάλεια ζωής για ένα προπονητή, αγωνιζόμενος μπροστά από την άμυνα», ενώ για το αν προωθείται:

«Ξέρει να συνεργάζεται με την άμυνα, να είναι αυτός που θα δώσει την πρώτη πάσα για την επίθεση, διαβάζοντας άψογα και πως θα εξελιχθεί η συνέχεια του παιχνιδιού, ώστε να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις. Του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες μέσα στο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Είναι ένας πολύτιμος ισορροπιστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x