Europa League

Ροντρίγκες: «Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Το εγκώμιο των συμπαικτών του έπλεξε ο Γκάρι Ροντρίγκες, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά πρέπει να βελτιώνετε συνεχώς.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σαν ομάδα, ωστόσο πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με τον Γκάρι Ροντρίγκες και όσα τόνισε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ειδικά το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Σήμερα είχαμε καλή απόδοση. Δεν είχαμε τύχη με τον Αγιαξ. Περάσαμε δίκαια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δε δεχτήκαμε γκολ, σκοράραμε. Συνεχίζουμε για τη Σούπερ Λιγκ και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», είπε αρχικά.

Για τη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ και αν θεωρεί ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή: «Δε μπορώ να πω αν είναι καλύτερη η χειρότερη. Έχουμε καλή ομάδα κάνουμε καλά παιχνίδια, προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε. Δε μπορώ να γνωρίζω αν θα πάμε καλύτερα από πέρσι στην Ευρώπη, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχουμε μια καλή ομάδα».

Για τις διαφορές που έχει η φετινή ομάδα: «Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαμε στα τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα μεγαλώνει αγωνιστικά και θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε πράγματα στον κόσμο φέτος».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο ίδιος φέτος: «Πρώτα από όλα ελπίζω να είμαι υγιής και να είμαι καλύτερος από πέρσι. Θέλω να βοηθήσω περισσότερο, να σκοράρω περισσότερο, να δώσω περισσότερες ασίστ και να είμαι ένας καλύτερος παίκτης για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x