Stoiximan Super League

Ροντρίγκες: «Κάναμε ένα λάθος σε όλο το παιχνίδι και δεχτήκαμε το γκολ»

Στο λάθος που έκαναν οι παίκτες του Λεβαδειακού, από το οποίο προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, στάθηκε ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρ Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρ Ροντρίγκες:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 42', μέχρι τότε ο Ατρόμητος ναι μεν είχε την μπάλα στην κατοχή του, αλλά δεν ήταν επικίνδυνος για εμάς. Κάναμε ένα λάθος σε όλο το παιχνίδι και δεχτήκαμε το γκολ. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ σε κακό χρονικά σημείο και αυτό δυσκολεύει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι, είχαμε καλές στιγμές, την κατοχή της μπάλας, αλλά είναι δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια να αποκτήσεις πλεονέκτημα. Η αυτοπεποίθησή μας είναι λίγο χαμηλά, γιατί είναι τέταρτη συνεχόμενη ήττα που κάνουμε. Είναι δύσκολο για εμάς γιατί κάθε λάθος που κάνουμε δεχόμαστε γκολ», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός είχε αρχίσει καλά το πρωτάθλημα και πλέον πέφτει: «Είναι ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, ίσως φτάσαμε στο 150% κάναμε σερί 10 παιχνιδιών που ήμασταν αήττητοι, σε καμία στιγμή δεν πιστέψαμε πως γίναμε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δίνουμε το 100% για να παίρνουμε κάποιο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, ξέρουμε ότι δεν είμαστε μια από τις μεγάλες ομάδες, αλλά προσπαθούμε να παρουσιάζουμε μια καλή εικόνα. Το πιο σημαντικό για την ομάδα μας είναι να σωθεί όσο μπορεί πιο γρήγορα, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα δουλέψουμε για το καλύτερο και στη συνέχεια θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή των Χριστουγέννων για να γίνουμε καλύτεροι. Στην Ελλάδα πρέπει να προσπαθείς πολύ για να πάρεις ένα παιχνίδι, βλέπουμε πως και οι μεγάλοι χάνουν παιχνίδια. Είναι ακόμα πιο εύκολο λοιπόν για τις μικρές ομάδες να χάνουν βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους περισσότερους που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x