Γερμανία

Ρόις: «Δεν είμαι στα καλύτερά μου, μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο»

Για τη «δαιμονιώδη» φόρμα του, τα περιθώρια βελτίωσης που έχει, αλλά και τη νέα του θέση εντός γηπέδου, μίλησε ο Μάρκο Ρόις.

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της φανταστικής πορείας της Μπορούσια Ντόρτμουντ στη φετινή Bundesliga, είναι ο αρχηγός της, Μάρκο Ρόις.

O 29χρονος Γερμανός δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών που τόσο πολύ τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και με τις εμφανίσεις του, οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Βεστφαλούς στην κορυφή του φετινού πρωταθλήματος.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», ο Μάρκο Ρόις τόνισε πως, παρά τις εκπληκτικές του έως τώρα εμφανίσεις, δεν αποδίδει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

«Αναμφίβολα, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και πάντα έλεγα πως μπορώ να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα όταν είμαι υγιής και έχω ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν συμφωνώ με όσα λέγονται ότι αυτή την περίοδο παίζω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να γίνω καλύτερος, αλλά εγώ συνεχίζω να βελτιώνομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο απολαμβάνει να αγωνίζεται σαν «δεκάρι».

«Αισθάνομαι πως μπορώ να συμμετέχω στο παιχνίδι συνεχώς, όταν αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση. Η μπάλα περνάει πολύ συχνά από τον άξονα, είμαι πάντα στο επίκεντρο της δράσης και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για εμένα. Έχω πολύ καλή οπτική του παιχνιδιού από αυτή η θέση. Είμαι σίγουρος πως αν θέλω να έχω πολύ καλή απόδοση και να πετύχω υψηλούς στόχους, αυτή είναι η καλύτερη θέση στο γήπεδο για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Ρόις.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x