Γερμανία

Ρόις στους δημοσιογράφους: «Σταματήστε τις μαλ@@κίες»

Την αγανάκτησή του προς τους δημοσιογράφους που κάνουν λόγο για έλλειψη σωστής νοοτροπίας της Ντόρτμουντ, εξέφρασε ο αρχηγός της.

Ποιος είδε τον Μάρκο Ρόις και δεν τον φοβήθηκε.

Τουλάχιστον εκνευρισμένος ήταν ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με όσους δημοσιογράφους έκαναν -ακόμα μία φορά- λόγο για έλλειψη σωστής νοοτροπίας από τους Βεστφαλούς.

Η κακή αμυντική λειτουργία των τελευταίων οδήγησε σε μία εκ νέου απώλεια βαθμών. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη της χθεσινής αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

«Αφήστε με ήσυχο. Δεν έχει να κάνει με έλλειψη νοοτροπίας. Αυτά είναι μαλ@@κίες. Το ίδιο πράγμα κάθε εβδομάδα. Όταν καταφέρνεις να απoλέσεις το προβάδισμα του 2-1 στην έδρα της Άιντραχτ δεν έχει να κάνει με τη νοοτροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόις.

Συνεχίζοντας, μάλιστα, τόνισε και την ειδοποιό διαφορά της ομάδας του με όλες τις υπόλοιπες που χάνουν βαθμούς.

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σφραγίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται για έλλειψη νοοτροπίας. Και οι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, παραλείποντας να κυριαρχήσουν στους αγώνες τους επί 90 λεπτά», υπογράμμισε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των Βεστφαλών, οι οποίοι έπεσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (στο -3 από την Λειψία και στο -1 από την Μπάγερν Μονάχου).

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x