Champions League

Ρόις: «Ο καλύτερος στον κόσμο ο Μέσι, χαρούμενος αν παίξει εναντίον μας»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου πριν από τον αγώνα της Μπορούσια με την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Champions League.

"Ύμνους"για τον Λιονέλ Μέσι από τον Μάρκο Ρόις. Στο πλαίσιο του αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα, που θα γίνει την Τρίτη (17/9) στο «Βεστφάλεν» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champion League, ο αρχηγός της Μπορούσια υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ο Αργεντινός «είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

O Γερμανός άσος δήλωσε πως: «Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν μπορέσει να παίξει. Είναι ξεκάθαρο ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα με αυτόν, γιατί, όπως γνωρίζουν όλοι, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη».

Παρ’ όλα αυτά, υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουν τους «μπλαουγκράνα», επειδή πάντα θέλουν να αγωνίζονται απέναντι στους κορυφαίους.

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την Μπαρτσελόνα αλλά μόνο εμάς. Φυσικά, πάντα είμαστε χαρούμενοι να παίζουμε απέναντι στους καλύτερους, όμως το σημαντικό είναι πως έχουμε τρεις βαθμούς μπροστά μας, τους οποίους και πρέπει να κερδίσουμε», συνέχισε ο Ρόις.

Από εκεί και πέρα, δήλωσε πως: «Περιμένουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Ξέρουμε πω θα υποφέρουμε στην άμυνα, αλλά πρέπει να φανούμε γενναίοι στην επίθεση».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x