Stoiximan Super League

Ρόκα: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Μάνουελ Ρόκα αναφέρθηκε στις λιγοστές πιθανότητες που είχε εξ αρχής για θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ο Πλατανιάς και στάθηκε στα προβλήματα που πρέπει να λύσει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Συμβιβασμένος σε μεγάλο βαθμό από την ήττα στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Μάνουελ Ρόκα. Ο τεχνικός του Πλατανιά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα και αναφέρθηκε και στα πράγματα που πρέπει να διορθώσει ώστε να πάρουν οι Χανιώτες τα αποτελέσματα που θέλουν στη συνέχεια.

«Σήμερα ήρθαμε να κάνουμε την υπέρβαση για τους εαυτούς μας. Ήξερα ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις το μηδέν και να πάρεις βαθμούς. Εκτός από το αποτέλεσμα μετέφερα στους παίκτες μου πως έχουμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε. Να γίνουμε ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όμως ήθελα να κάνουμε μια αρχή στην οργάνωση και στην τακτική. Κρατήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεχτήκαμε το γκολ και πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και το δεύτερο και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το καλό παιχνίδι που έκανε παρά την κούραση που είχε από τα σερί ματς».

Για την κακή εικόνα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Όταν αλλάζεις πολλούς παίκτες χρειάζεται να προσαρμοστούν. Μπορεί επίσης να μην υπάρχουν παίκτες που να έχουν την ατομική προσπάθεια. Εμείς πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να δέσουν και να συνδυαστούν. Αυτό νομίζω ότι λείπει κι εκεί δίνω έμφαση. Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη που να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει οποιοδήποτε ματς. Αν δεν το έχεις αυτό, πρέπει να δουλεύεις περισσότερο ομαδικά».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Οι ομάδες έχουν δύο τρόπους να παίρνουν αποτελέσματα. Ο ένας είναι σαν ομάδα με μία κοινή φιλοσοφία και ο άλλος είναι να κρατήσεις το μηδέν και με δυο-τρεις παίκτες να βρεις γκολ. Εμείς είτε επειδή δεν προσαρμόστηκαν είτε επειδή δεν υπάρχουν έχουμε πρόβλημα και στο γκολ. Εμείς πρέπει να βρούμε καλές συνεργασίες και να το λύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x