Αγγλία

Ρομέρο: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ»!

Την επιθυμία του να παραμείνει για -τουλάχιστον- άλλη μία χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρομέρο.

Την επιθυμία του να παραμείνει για -τουλάχιστον- άλλη μία χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρομέρο.

Ο Αργεντινός διεθνής γκολκίπερ τόνισε ότι είτε αποτελεί την πρώτη, είτε τη δεύτερη επιλογή του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, εκείνος θα εργάζεται σκληρά και καθημερινώς, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», με τους οποίους έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το επόμενο καλοκαίρι (2018).

«Έχω αποδείξει ότι είμαι ένας τερματοφύλακας ικανός να παίζει για αυτόν το σύλλογο, όμως στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, οπότε οφείλεις να δουλεύεις σκληρά για ό,τι έρθει στη συνέχεια. Θα μπορούσα να είμαι ο νούμερο ένα γκολκίπερ την επόμενη σεζόν ή και ο νούμερο δύο. Αυτό εξαρτάται από το πόσο σκληρά δουλεύεις κι εγώ δουλεύω σκληρά. Πρόθεσή μου είναι να μείνω στην ομάδα», δήλωσε ο 30χρονος πορτιέρε και μιλώντας για την πρόσφατη επιτυχία της ομάδας του, την κατάκτηση δηλαδή, του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ την Τετάρτη (24/5), ματς στο οποίο ο ίδιος αγωνίστηκε ως βασικός (όπως και στα περισσότερα τα παιχνίδια της διοργάνωσης), προσέθεσε:

«Ολοκληρώσαμε το τουρνούα, όπως θέλαμε. Ξέραμε ότι το Γιουρόπα Λιγκ δεν θα ήταν εύκολο, αντιθέτως, ήταν μία πολύ δύσκολη διοργάνωση, όμως δόξα σοι ο Θεός, κάναμε εξαιρετικά τη δουλειά μας στον τελικό και γυρίσαμε στα σπίτια μας ευτυχισμένοι! Το ότι κατάφερα σε αρκετά παιχνίδια να κρατήσω την εστία μου ανέπαφη μου έδωσε τεράστια ικανοποίηση, κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που κατέβαλαν πολλή προσπάθεια για να με κάνουν να νιώθω άνετα»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x