Ισπανία

Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ρεάλ χρειάζεται τον Νεϊμάρ»

Την απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί ο Ρομπέρτο Κάρλος, που υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος θα είναι σύντομα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ρομπέρτο Κάρλος, στα σενάρια που θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης, να ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος, φέρεται πως είναι ο ευσεβής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ και ο πρεσβευτής των «Μερένχες», Ρομπέρτο Κάρλος επιμένει πως είναι η ιδανική επιλογή, σε μια προσπάθεια, ίσως, να τον πείσει να κάνει την υπέρβαση.

«Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, με απίστευτες ικανότητες και πιστεύω πως σύντομα θα είναι ο καλύτερος στον κόσμο», υποστήριξε ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας της «Βασίλισσας».

«Ποδοσφαιριστές σαν αυτόν χρειάζονται όχι μόνο στο σύλλογο μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε όλες τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, του κόσμου»!

Όσον αφορά τους νεαρούς συμπατριώτες του, Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, που πρόσφατα αποκτήθηκαν από τους Μαδριλένους, ο Κάρλος είχε να πει τα εξής:

«Ελπίζουμε να διατηρήσουν την ικανότητα τους, αλλά και την συμπεριφορά, που θα τους επιτρέψει να γίνουν σπουδαίοι πρωταθλητές».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x