Αγγλία

Ρομπέρτο: «Περάσαμε καλές στιγμές με τον Μάρκο στον Ολυμπιακό»

Ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε στις καλές στιγμές που πέρασε με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό με αφορμή το προσεχές ραντεβού τους για την Premier League.

Χαρούμενος που θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν στον Ολυμπιακό και εκθείασε τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Έβερτον, που έχει στον πάγκο της τον 42χρονο τεχνικό, υποδέχεται το Σάββατο τη Γουεστ Χαμ, όπου αγωνίζεται ο 33χρονος γκολκίπερ, μετρώντας 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Λιγκ Καπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Μάρκο και το τιμ του το Σάββατο. Περάσαμε κάποιες πολύ ωραίες στιγμές στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι αξίζει να βρίσκεται στην Έβερτον, επειδή τα πήγε πολύ καλά στον Ολυμπιακό και επειδή έκανε επίσης καλή δουλειά στους άλλους συλλόγους που εργάστηκε. Τώρα είναι προπονητής σε έναν καλό σύλλογο, την Έβερτον και είμαι χαρούμενος για αυτόν», τόνισε στο διαδικτυακό κανάλι των «σφυριών».

«Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλοι θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους οπότε το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, οι καλές στιγμές για τον έναν είναι κακές στιγμές για τους άλλους. Προσωπικά, του εύχομαι ότι καλύτερο, αλλά θέλω να χάσει», πρόσθεσε ο Ρομπέρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x