Champions League

Ρόμπερτσον: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Άντριου Ρόμπερτσον αναφέρθηκε στην ισόπαλη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και στην δύσκολη αποστολή της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το 0-0 στης Λίβερπουλ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Άντριου Ρόμπερτσον παραχώρησε δηλώσεις και αρχικά αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ εξέφρασε και την άποψη του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην απογοήτευση για το 0-0 αλλά και τις πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος στάθηκε αρχικά ο Ρόπερτσον: «Παίζαμε εντός έδρας και φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ειδικά, όταν παίζουμε εντός έδρας. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τους αγώνες και τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας».

Στη συνέχεια, ο Σκοτσέζος αμυντικός υπογράμμισε: «Είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αν τις είχαμε αξιοποιήσει, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πάντως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και οι περισσότεροι μπορούν να το παραδεχτούν αυτό».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε:«Είναι ένα ακόμη τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Θα είναι σίγουρο διαφορετικό από το τελευταίο μας μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μια νέα ομάδα με τον καινούριο τους προπονητή και έχουν πάρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά εντός έδρας. Θα είναι αρκετά δύσκολο.

Καταλήγοντας, ο Ρόμπερτσον τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να φύγουμε με την νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για τους 3 πόντους».

Επιμέλεια:Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x