Γενικά

Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι ήταν πάντα καλύτερος από μένα»

O Βραζιλιάνος πλέον βετεράνος ποδοσφαιριστής θυμάται τις μέρες στην Μπαρτσελόνα όταν ήθελε να γίνει μέντορας του Λιονέλ Μέσι με τον οποίο -όπως ισχυρίζεται- διατηρούσε άριστες σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης Ροναλντίνιο – Μέσι στην Μπαρτσελόνα πολλοί μιλούσαν για την κακή επιρροή που ασκούσε ο πρώτος στον δεύτερο, με αποτέλεσμα την φυγή του Βραζιλιάνου.

Κάτι τέτοιο όμως διαψεύδεται κάθετα από τον Ροναλντίνιο στην πρόσφατη συνέντευξή του περιοδικό στο FourFourTwo: «Ήταν εύκολο για μένα να φύγω, ήταν η ώρα μου. Ήθελα να ακολουθήσω τον προπονητή μου, Φρανκ Ράικαρντ ο οποίος μου έλεγε σπουδαία πράγματα για τη Μίλαν. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά ήθελα να πάω στη Μίλαν».

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο είχε μια φανταστική σχέση μαζί του, αλλά προσπάθησε να γίνει και ο μέντοράς του, ό,τι δηλαδή είχε συμβεί με εκείνον και τον Ρονάλντο: «Όσα λέγονταν για τον Μέσι, δεν ήταν αλήθεια, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Πάντα προσπαθούσα να ασκώ θετική επιρροή πάνω του. Στην πραγματικότητα προσπαθούσα να τον βοηθήσω, όπως έκανε ο Ρονάλντο σε μένα. Ο Ρονάλντο με αγκάλιασε και ήθελα να κάνω το ίδιο στον Λίο».

Μάλιστα ο Ροναλντίνιο δε δίστασε να παραδεχθεί ότι από την περίοδο που ο Μέσι ήταν ακόμα πιτσιρικάς, φαινόταν πως πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση: «Ο Μέσι ήταν πάντα πολύ ντροπαλός, αλλά πάντα ένας φανταστικός παίκτης. Από τότε ήξερα πως ήταν ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής από εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x