Ιταλία

Ρονάλντο και Γιουβέντους δεν ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή προετοιμασία

Οι «μπιανκονέρι» δεν πρόκειται να ρισκάρουν την εμφάνιση του Πορτογάλου σε αμερικανικό έδαφος, καθώς η υπόθεση βιασμού για τoν οποίo κατηγορείται βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα.

Η Γιουβέντους δεν θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Αμερική όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια ως μέρος της προετοιμασίας της.

Οι New York Times αναφέρουν πως η υπόθεση βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου θέλει να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα σύλληψής του σε αμερικανικό έδαφος.

Η «μεγάλη κυρία» επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της σε τουρνουά, όμως οι New York Times ισχυρίζονται πως οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε η Γιουβέντους να μην παίξει στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε Σιγκαπούρη και Κίνα μαζί με τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει κατηγορίες από την Κάθριν Μαγιόργκα. Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρονάλντο στο Λας Βέγκας το 2009 ενώ στην συνέχεια ο Πορτογάλος του έδωσε περίπου 350.000 ευρώ προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή του.

Οι δικηγόροι του 34χρονου επιθετικού αρνούνται κάθε κατηγορία, όμως η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα.

Ο Νικ Καλάθης σκοράρει στο Μιλάνο με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x