Ισπανία

Ρονάλντο: «Ξέρει να διαχειρίζεται έξυπνα την Ρεάλ ο Ζιντάν»

Ο Πορτογάλος σταρ που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γάλλο τεχνικό, τον αποθέωσε και τόνισε πως μπορεί να διαχειριστεί μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Την άποψη πως ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να διαχειριστεί πολύ έξυπνα την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του στα αγγλικά Μέσα.

Ο Γάλλος προπονητής ανέλαβε την ισπανική ομάδα πριν από λίγο καιρό, καθώς ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στους «16» του Champions League προκάλεσε αρκετές συζητήσεις, με αποτέλεσμα την απόλυση του Σαντιάγκο Σολάρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί υπό της οδηγίες του 46χρονου προπονητή μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στη «βασίλισσα της Ευρώπης», αποθεώνοντας τον για τον τρόπο που δουλεύει.

«Πιστεύω πως ο Ζιντάν ξέρει να διαχειρίζεται αρκετά έξυπνα την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση καθώς όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν αλλά ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει», συμπλήρωσε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Κύπελλο Ελλάδος: Ενισχυμένες αποδόσεις* στη νίκη του ΠΑΟΚ με ακριβές σκορ 2-0. Νέο Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x