Ισπανία

Ρονάλντο: «Θα υποδεχόμασταν με μεγάλη χαρά τον Βινίσιους στην Βαγιαδολιδ»

Τον θαυμασμό του εξέφρασε για τον Βινίσιους Τζούνιορ και τον Νεϊμάρ , ο θρύλος συμπατριώτης τους και πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο.

«Ως πρόεδρος θα ήθελα τον Βινίσιους στην Βαγιαδολίδ, όμως δεν μπορώ να πληρώσω τους μισθούς του. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον δώσει κάπου δανεικό, θα τον υποδεχόμασταν με μεγάλη χαρά. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και σίγουρα έχει μέλλον», δήλωσε για τον νεαρό εξτρέμ της «Βασίλισσας».

Τον ίδιο θαυμασμό εξέφρασε και για τον Νεϊμάρ, καθώς τόνισε πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

«Στο ποδόσφαιρο συνέχεια θα σε κρίνουν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Στο παρελθόν έχουν κρίνει και εμένα και τις περισσότερες φορές η κριτική αυτή ήταν άδικη. Ο Νεϊμάρ είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο και ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Για μένα είναι από τους καλύτερους του κόσμου», τόνισε ο Βραζιλιάνος πρώην άσος.

Τέλος, σχολίασε την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Νεϊμάρ, λέγοντας: « Εδώ και χρόνια, υπάρχουν φήμες πως η Ρεάλ θα αγοράσει τον Νεϊμάρ, όμως αυτό δεν ισχύει».

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x