Stoiximan Super League

Ρόσα: «Ανυπομονώ...»

Την οργάνωση του Ατρομήτου εξήρε ο Φάρλεϊ Ρόσα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου.

Την οργάνωση του Ατρομήτου εξήρε ο Φάρλεϊ Ρόσα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ατρομήτου. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πέρα από τα αποτελέσματα διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να καταφέρει ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια», ανέφερε και συνέχισε τις δηλώσεις του...

«Συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ανθρώπους που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν πολύ στο σύλλογο, στοιχεία που με έκαναν να θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω το παραπάνω βήμα με τον Ατρόμητο. Θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος από τις χρονιές που έκανα στον Παναιτωλικό όπου τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκα καλύτερος μέσος της Superleague».

Ο Ρόσα υπογράμμισε ότι γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας...

«Ξέρω ότι στην ομάδα θα συναντήσω μια πολύ καλή ατμόσφαιρα αλλά και αρκετούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε φέτος τους στόχους μας και θα κάνουμε το φανατικό κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Με ανυπομονησία περιμένω να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Περιστέρι», κατέληξε ο νέος άσος της ομάδας του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x