Stoiximan Super League

Ρόσα: «Η ευλογία του Θεού μου χάρισε αυτό το γκολ»

Σημαδιακό φαίνεται πως ήταν το καταπληκτικό τέρμα που σκόραρε ο Φάρλεϊ Ρόσα στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου, καθώς το πέτυχε στην ημέρα των γενεθλίων του όπως υποστήριξε.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 17ης αγωνιστικής πήρε ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Ο άσος του Παναιτωλικού σκόραρε ένα καταπληκτικό τέρμα στη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και ανέφερε πως ήταν σημαδιακό καθώς το πέτυχε την ημέρα των γενεθλίων του.

«Η ευλογία του Θεού μου χάρισε αυτό το γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ το αφιέρωσε στην οικογένεια και την κοπέλα του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Φάρλεϊ Ρόσα:

«Είναι μια ευχάριστη στιγμή. Χάρηκα πολύ για το γκολ αλλά πιο πολύ γιατί πήρε η ομάδα μου τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Ήταν καταπληκτικό γιατί ήταν η ημέρα των γενεθλίων μου. Ήταν ευλογία του Θεού που μου χάρισε αυτό το γκολ. Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν, ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα», είπε αρχικά.

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του νέου προπονητή, που είχε τρεις μέρες να μας προετοιμάσει να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να με τη βοήθειά του και την ψυχολογία που δίνει η νίκη, θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε από δω και μπρος και να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Έχω πετύχει καλύτερα γκολ όσο αγωνίζομαι στον Παναιτωλικό, αλλά ψηφίστηκε αυτό. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στην κοπέλα μου, όλους τους συμπαίκτες μου, που μαζί τους κατάφερα να πάρω το πρώτο μου βραβείο».

Για την ταυτόχρονη βράβευση του Κυριακίδη: «Eίναι κάτι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα σου σε ένα αγώνα δύο βραβεία. Ναι, πιστεύω ότι ο συμπαίκτης μου το άξιζε πραγματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x