Αγγλία

Ρότζερς: «Δε νιώθω πίεση, η ομάδα θέλει χρόνο»

Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος τον θέλει να κινδυνεύει με απόλυση, ο Μπρένταν Ρότζερς δηλώνει πως δεν νιώθει πίεση, ακόμη και μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Η Λίβερπουλ έμεινε για μια ακόμη φορά μακριά από τη νίκη, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν φαίνεται να φοβάται για τη δουλειά του. Ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε μετά το 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

«Αυτή η ομάδα, είτε είμαι εγώ προπονητής είτε κάποιος άλλος, θα χρειαστεί χρόνο. Πολλοί μιλούν για πίεση, αλλά εγώ δε νιώθω καμία πίεση. Αυτό είναι περισσότερο για να πουλάνε ιστορίες τα ΜΜΕ. Η μόνη πίεση που με απασχολεί είναι των παικτών. Βλέπω με χαρά πως θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός.

«Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε δίκαια, αλλά δεχτήκαμε ατυχώς την ισοφάριση από ένα λάθος. Ο βαθμός που πήραμε ήταν το ελάχιστο που δικαιούμασταν. Είμαι απογοητευμένοι που δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να είμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x