Champions League

Ρότζερς: «Η νίκη επί της Μπάγερν δεν θα καθορίσει την παραμονή μου στη Σέλτικ»

Γεμάτος αισιοδοξία αλλά και αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο προπονητής των Σκοτσέζων, ο οποίος δήλωσε πως σκοπεύει να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Η Σέλτικ είναι έτοιμη να ζήσει ακόμα μία μεγάλη βραδιά Champions League, ερχόμενη αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήταν ονειρώδες για τον Μπρένταν Ρότζερς όμως ο ίδιος επιθυμεί την καθιέρωση της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια με μαθηματική πρόοδο.

«Όλοι θα θέλαμε (τη νίκη). Όμως έχω βαθιά πίστη σε όσα έχουμε καταφέρει και όσα έχουμε δει αυτούς τους 17 μήνες, τα οποία θα αποφέρουν ακόμα περισσότερα στον σύλλογο. Ένα καλό αποτέλεσμα σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να κάνεις περισσότερα από αυτό. Έχεις το επόμενο παιχνίδι και μετά το μεθεπόμενο κ.ο.κ.».

Ο 44χρονος προπονητής εκμυστηρεύτηκε ακόμα, πως σκοπός του πριν από έναν χρόνο ήταν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να φτάσει την ομάδα στους 16 του Champions League, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι από τότε έως και σήμερα έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στους Κέλτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x