Σκωτία

Ρότζερς: «Όλη η πίεση στη Ρέιντζερς»

Την άποψη πως η πίεση στο στρατόπεδο της Ρέιντζερς θα είναι μεγάλη εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς, ενόψει του «Old Firm» του Σαββάτου.

Τη μισητή αντίπαλο Σέλτικ υποδέχεται η Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» στις 31 Δεκεμβρίου, στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες από τότε που οι «διαμαρτυρόμενοι» επέστρεψαν στην Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη, ο προπονητής των «καθολικών» Μπρένταν Ρότζερς, θεωρεί πως η Σέλτικ θα έχει το πλεονέκτημα, καθώς θα αγωνιστεί χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός πιστεύει πως το άγχος στους αντιπάλους θα είναι πολύ μεγάλο. Παράλληλα, προβλέπει μία σκληρή μάχη, στοχεύοντας όμως στη νίκη που θα κλείσει ονειρικά το πρώτο μισό της σεζόν.

«Θα είναι μεγάλη μάχη, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Θα έχουν πολλή πίεση ώστε να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα τους. Εμείς έχουμε παίξει ήδη πολλά παιχνίδια με πίεση μέσα στη σεζόν και τα έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά, μείναμε ψύχραιμοι και πήραμε τα αποτελέσματα. Θα πάμε για τη νίκη ώστε να κλείσουμε το πρώτο μισό της σεζόν θετικά», τόνισε ο Ρότζερς στην εφημερίδα Herald Scotland.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x