Stoiximan Super League

Ρου: «Το καλοκαίρι δεν με ήθελε ο Γκαρθία, δεν ξέρω γιατί να με θέλει τώρα»

Δείτε τι δήλωσε ο φορ της Μετζ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Νολάν Ρου φέρεται να αποτελεί μια περίπτωση που ψάχνει ο Ολυμπιακός εν όψει του καλοκαιριού. Ο 30χρονος Γάλλος φορ, που ανήκει στη Μετζ, κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω σενάριο στο Radio Monte Carlo και ουσιαστικά απόρησε για τα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος από τον Όσκαρ Γκαρθία, δεδομένου ότι όταν είχε αναλάβει τη Σεντ Ετιέν δεν ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα.

«Δεν διαβάζω τον ελληνικό Τύπο, δεν φτάνει στο Μετζ», είπε αρχικά χαριτολογώντας για το αν έχουν φτάσει στα αυτιά του οι φήμες. «Από τη Μετζ δεν μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν θα έρθουν σε μένα και τι θα κάνουν οι διοικούντες. Στην αρχή της σεζόν είχα μιλήσει με τον Γκαρθία και μου είχε πει ότι δεν προτίθεται να με κρατήσει στη Σεντ Ετιέν. Έτσι πήγα στη Μετζ. Οπότε δεν ξέρω γιατί να ήθελε να με πάρει τώρα. Αυτές είναι όμως οι χαρές του ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε, δε, πως αν υποβιβαστεί η Μετζ (είναι ουραγός και στο -9 από τη σωτηρία μετά από 30 αγωνιστικές) δεν έχει πρόθεση να παίξει μαζί της στη δεύτερη κατηγορία. «Προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν σκέφτομαι κάτι για το μέλλον μου, ίσως πάω στο εξωτερικό, ίσως όχι. Δεν έχω πλάνο καριέρας. Ξέρω πως αν υποβιβαστούμε μένω ελεύθερος και ότι δεν θέλω να παίζω του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x