Γερμανία

Ρουμενίγκε: «Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε έναν τοπ ποδοσφαιριστή»

Έτοιμη να κάνει το… μπαμ είναι η Μπάγερν Μονάχου, αναφορικά με την απόκτηση ενός «μεγάλου» ονόματος, με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να αναφέρεται στο ντόμινο εξελίξεων που θα την βοηθήσει…

Μιλώντας στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης του Λουκά Ενραντές, ο Καρλ Χάιντς Ρουμερνίγκε φρόντισε να αναφερθεί στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της Μπάγερν Μονάχου.

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Βαυαρών να αφήνει ανοιχτό παράθυρο για την πραγματοποίηση μιας «μεγάλης» κίνησης από πλευράς τους, αναφέροντας μάλιστα και το πώς θα γίνει αυτή…

«Σήμερα έχουμε 8 Ιουλίου. Ξέρω ότι η υπομονή δεν είναι μια από τις μεγάλες αρετές των οπαδών. Η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε έναν τοπ ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά ο Ρουμενίγκε στους δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα, δεν υπήρξε η μεγάλη μεταγραφή που θα λειτουργούσε σαν ντόμινο. Περιμένουμε, όλοι οι σύλλογοι περιμένουν για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή. Γιατί, αυτή, μετά θα ενεργοποιήσει κι άλλες. Είμαι καλά προετοιμασμένοι και περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x