Αγγλία

Ρούνεϊ: «Οι παλιοί ποδοσφαιριστές της Αγγλίας δεν μπορούν να χωνέψουν πως η εθνική τα πάει καλά»

Την πίστη του για την εθνική Αγγλίας εξέφρασε ο Ρούνεϊ, τονίζοντας παράλληλα πως κάποιοι από τους παλιούς συμπαίκτες του δεν έχουν συμβιβαστεί με τις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες ο Γουέιν Ρούνεϊ πραγματοποίησε, σε φιλικό με τις ΗΠΑ, την 120ή και τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και μετά την οριστική του αποχώρηση από τις διεθνής υποχρεώσεις, μίλησε για τη νέα αυτή ομάδα των «τριών λιονταριών», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως έχει τις δυνατότητες να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αρχικά, μίλησε για ορισμένους πρώην συμπαίκτες του στην εθνική, οι οποίοι δεν μπορούν να «χωνέψουν» την καλή πορεία της τωρινής ομάδας και συνέχισε τονίζοντας πως αυτό δεν ισχύει για τον ίδιο, που πλέον είναι μεγάλος φίλαθλος της εθνικής.

«Υπάρχουν κάποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας με τους οποίους έχω μιλήσει, που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως η ομάδα τα πάει καλά. Αυτό είναι λάθος. Δεν συμφωνώ μαζί τους. Είμαι φίλαθλος της εθνικής τώρα. Θέλω η Αγγλία να τα πηγαίνει καλά. Είμαι περήφανος που έχω αγωνιστεί τόσες πολλές φορές με την εθνική. Είμαι χαρούμενος με όσα έχω προσφέρει και ανυπομονώ να δω την πρόοδο της ομάδας τα επόμενα χρόνια», είπε και ση συνέχεια μίλησε για τα δυνατά σημεία της ομάδας.

«Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα υπήρχαν σούπερ σταρ, αλλά και η σημερινή ομάδα έχει αστέρες. Χάρι Κέιν, Στέρλινγκ, Στόουνς, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο. Η Αγγλία έχει υπέροχους παίκτες, αλλά και νεαρούς. Νομίζω πως είναι μια υπέροχη ομάδα, με πολλούς ακόμα παίκτες που μπορούν να κληθούν σε περίπτωση που υπάρχουν τραυματισμοί. Επιπλέον, είδα εκ των έσω πως ο προπονητής της ομάδας κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει καλές ιδέες, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται πολύ καλά σε όσα ζητάει».

«Ελπίζω πως αυτή η ομάδα θα μπορέσει να φέρει ένα τρόπαιο στη χώρα. Δεν μπορούν όμως να επαναπαυθούν που έφτασαν στον ημιτελικό του Μουντιάλ, κάτι που κατάφερε και η ομάδα του 1990. Έχουν τις προοπτικές να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Είναι νεαροί παίκτες, αλλά έχουν σωστή νοοτροπία και θα προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω», συμπλήρωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x