Αγγλία

Ρούνεϊ: «Θα είναι εφιαλτικό το να κατακτήσει η Λίβερπουλ την Premier League»

Ως εφιάλτη… χαρακτήρισε ο Γουέιν Ρούνεϊ το να κατακτήσει η Λίβερπουλ το αγγλικό πρωτάθλημα, σε δηλώσεις του στο «talkSPORT».

Την έντονη δυσαρέσκεια που θα του προκαλούσε το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Premier League η Λίβερπουλ, εξέφρασε ο πρώην παίκτης της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, σε δηλώσεις του στο «talkSPORT».

Ο Άγγλος που αγωνίζεται πλέον στην DC United, αναφέρθηκε στην κούρσα του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος τονίζοντας ότι μόνο χαρούμενος δεν είναι από το γεγονός πως το διεκδικούν η Λίβερπουλ και η Μάντεστερ Σίτι: «Είναι ένας καλός λόγος να λείπεις από την χώρα όταν αυτές οι δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ελπίζω να καταφέρει να το κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα μπορούσα να δω τη Λίβερπουλ να το κερδίζει, θα ήταν εφιάλτης για κάθε φίλαθλο της Έβερτον».

Επιπλέον ο Ρούνεϊ σχολίασε και την κατάκτηση του Champions League από τους «κόκκινους» το 2005: «Θυμάμαι όταν κέρδισαν το Champions League το 2005 και ακόμα συζητάνε για αυτό, οπότε θα συνεχίσει να συμβαίνει για τα επόμενα 10-15 χρόνια».

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x