Γερμανία

Σ-έξι Μπάγερν διέσυρε τη Λεβερκούζουν και έκλεισε θέση στον τελικό!

Στον τελικό δίχως έλεος! Η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε στο «Bay Arena» τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 6-2 και έκλεισε θέση στον τελικό, που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σάλκε ή Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την οργή της Μπάγερν Μονάχου βίωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα εκτός από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, να βιώσει και μία ταπεινωτική ήττα με 6-2 μέσα στο «Bay Arena».

Και μάλιστα το πάρτι για τους φιλοξενούμενους άρχισε από τα… αποδυτήρια.

Μόλις στο 3’ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ, όταν μπήκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ στο 9’ από σέντρα του Ριμπερί ο Πολωνός έκανε το 2-0, βάζοντας τέλος στο ενδιαφέρον της σεμνής τελετής.

Η απάντηση για τις «ασπιρίνες» ήρθε στο 16’ με τον Μπέντνερ που έπειτα από φάση διαρκείας έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-2. Βέβαια, η ομάδα του Χάινκες δεν πτοήθηκε και συνέχιζε αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει.

Στο 52’ ο Τόμας Μίλερ μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Τιάγκο Αλκάνταρα (1-3) ενώ στο 60’ ο τελευταίος έβαλε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με το οποίο δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο γκολκίπερ (1-4).

Η κατηφόρα συνεχίστηκε στο 63’ με τον Μίλερ να βρίσκει τελευταίος την μπάλα από ένα πλασέ του Ρόμπεν, ωστόσο τη μονοτονία των γκολ μόνο από τη μία εστία έσπασε ο Μπέιλι στο 72’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (2-5).

Σκόρερ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο Μίλερ (78’) που δεν είχε πρόβλημα από πάσα και πάλι του Τιάγκο Αλκάνταρα να γράψει το 2-6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x