Σαββίδης: «Αυτοί στην Αθήνα ενώνονται απέναντί μας και μας κάνουν πιο δυνατούς»

Υπονοούμενα για τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό άφησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε δηλώσεις του μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος χρησιμοποίησε άφησε αιχμές ότι οι ανταγωνιστές του «δικεφάλου του Βορρά» έχουν συνασπιστεί εναντίον του.

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του», ανέφερε αρχικά στο Open. Και συνέχισε:

«Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου τον 5ο αιώνα π.Χ. είπε:

“Ω Αθηναίοι, σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό”. Γι’ αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ