Stoiximan Super League

Σαββίδης: «Θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο»

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησε για την προσπάθεια «κάθαρσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα»... Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στο Makedonia Palace για την προσπάθεια αλλαγής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος...

«Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα. Η χθεσινή συγκέντρωση έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ποδόσφαιρο της διαφθοράς. 32 Ενώσεις και πάνω από 100 άτομα ήταν στο Makedonia Palace και το κεντρικό μήνυμα όλων ήταν «ως εδώ, δεν πάει άλλο» τόνισε και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια, ηγείται της κατάστασης αυτής και είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί μας είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, αλλά και όλες οι ομάδες (σ.σ είπε τα ονόματα των ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Πανιωνίου, Παναιτωλικού), αφού μόνο δύο – τρεις είναι ενάντια στο καλό του ποδοσφαίρου, αφού έχουν τους δικούς τους σκοπούς. Να είστε σίγουροι ότι θα το καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο και από την νέα χρονιά το ποδόσφαιρο θα είναι χαρά. Θα παίζουμε, πότε θα νικάμε, πότε θα χάνουμε...», είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι εάν δεν υπάρξει η αλλαγή προς το καλύτερο τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα:

«Το λέω και το τονίζω όταν αν δεν αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση, που δεν το πιστεύω, ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα», τόνισε.

Τέλος μίλησε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αν μπορούσατε όλοι εσείς να μπείτε στο μυαλό μου και να δείτε πόσα ονειρεύομαι για αυτήν την ομάδα θα μένατε έκπληκτοι...», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x