Euro 2016

Σάντος: «Έχουμε ομάδα με προσωπικότητα»

Στην προσωπικότητα των παικτών της Πορτογαλίας απέδωσε την πρόκριση της Πολωνίας στα προημιτελικά του EURO ο Φερνάντο Σάντος. Τι δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο τεχνικός των Ιβήρων τόνισε πως άντεξαν στην πίεση στην αρχή της αναμέτρησης και ζήτησε να διορθωθούν κάποια λάθη στην τακτική. Θεωρεί πως αν μείνουν ενωμένοι μέχρι τέλους, θα κατακτήσουν τον τίτλο και πιστεύει πως η αλλαγή θέσης στον Ρενάτο Σάντσες "ανέβασε" την απόδοσή του.

Αναλυτικά: «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα λάθη, κυρίως στην τακτική. Το σημαντικό, ωστόσο, είναι η προσωπικότητα που έχει αυτή η ομάδα. Μόνο μια ομάδα με μεγάλη προσωπικότητα μπορεί να αντέξει σε αυτή την πίεση.

Ζήτησα από τον Ρενάτο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και ευτυχώς πήγε καλά, σημειώνοντας και γκολ. Συνεχίζω να πιστεύω πως, όσο είμαστε ενωμένοι, θα δίνουμε τα πάντα για να φέρουμε τη χαρά στους Πορτογάλους και πως μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα μία μάχη μέχρι τον τελικό».

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως: "Νικήσαμε δίκαια. Σήμερα δεν σκόραρα, αλλά το έκανε ο Ρενάτο Σάντσες και του αξίζουν συγχαρητήρια. Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα και μετά από όλα αυτά είμαστε στα ημιτελικά".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x