Stoiximan Super League

Σάντος: «Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ»

Στην επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και στη διοίκηση.

Το δικό του μήνυμα για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έστειλε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κάθισε για τρία χρόνια στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία το επίτευγμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νυν προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

«Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, 34 χρόνια μετά από το προηγούμενο πρωτάθλημά του. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στους διοικούντες, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, σε όλο γενικότερα το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στον κόσμο της ομάδας για τη μοναδική αυτή στιγμή. Λόγω υποχρεώσεων, δεν είχα πάντοτε τη δυνατότητα να παρακολουθώ αδιάλειπτα το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως προφανώς και είναι σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ τερματίζει αήττητος και, από αυτά που διαπίστωσα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και πάντοτε επιτυχίες σε κάθε του προσπάθεια στο μέλλον. Πάντοτε θυμάμαι με χαρά, αγάπη και ευγνωμοσύνη τους Έλληνες φιλάθλους και την παρουσία μου στους συλλόγους τους και στην Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x