Αγγλία

Σακίρι: «Δεν θα έπινα καφέ με τον Νέβιλ, δεν με ενδιαφέρουν όσα λέει»

Η κόντρα μεταξύ Σακίρι και Γκάρι Νέβιλ καλά κρατεί, με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να δηλώνει πως δεν τον νοιάζει τι λέει για εκείνον ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιονάιτεντ.

Η δημόσια κόντρα μεταξύ Σερντάν Σακίρι και Γκάρι Νέβιλ είχε ξεκινήσει με τον παλαίμαχο Άγγλο αμυντικό να χαρακτηρίζει αντιεπαγγελματία τον Ελβετό μετά τον υποβιβασμό της Στόουκ. Λίγους μήνες μετά ο Σακίρι έστειλε στον Νέβιλ μία φανέλα της Λίβερπουλ υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

Και η κόντρα συνεχίζεται, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, να αναφέρεται στον Νέβιλ σε συνέντευξή του σε Μέσο της χώρας του, αφού όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν θα έπινε καφέ με τον θρύλο της Γιουνάιτεντ, εκείνος απάντησε:

«Σε καμία περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέει. Δεν με νοιάζει αν τώρα λέει πως παίζω καλά».

Στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στη Λίβερπουλ και την κριτική που δέχθηκε τα όσα άκουσε το καλοκαίρι:

«Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την μεταγραφή μου στην Λίβερπουλ, έλεγαν κοροϊδευτικά πως ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για εμένα. Αλλά εγώ πάντα ήμουν ήρεμος, ακόμα και όταν δεν έπαιρνα πολύ χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα της χρονιάς. Φυσικά γνώριζα, από την εμπειρία μου σε Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου, πως πρέπει να έχω υπομονή, να δουλεύω με συγκέντρωση και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ και την πολύ καλή συνεργασία που έχει μαζί του στη Λίβερπουλ:

«Μαζί του αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι τόσο ανοιχτοί. Και το γεγονός πως μπορούμε να μιλήσουμε στα γερμανικά, είναι υπέροχο φυσικά. Ο Κλοπ με εντυπωσιάζει τόσο που με κάνει να θέλω να κερδίζω έναν τίτλο για εκείνον. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα, όλα είναι πιθανά. Έχω πίστη», τόνισε ο Σακίρι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x