Stoiximan Super League

Σακόρ, η νέα απουσία στον ΟΦΗ

Κανονικά συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ Τσιλιανίδης και Ναμπί, μέρος της οποίας ακολούθησε και ο Μάνος, ενώ απουσίασε εκ νέου ο Σεμέντο αλλά και ο Σακόρ.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Δημήτρης Μάνος. Αντιθέτως, στην προπόνηση των «ομιλητών» δεν συμμετείχε ο Λισάντρο Σεμέντο, λόγω προβλήματος στο μάτι και ο Βαγιέμπα Σακόρ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Παράλληλα, πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η επόμενη προπόνηση της κρητικής ομάδας έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (25/1), στις 8:30 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο το μεσημέρι της ίδιας μέρας για την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x