Europa League

Σάκχοφ: «Πληγωμένο θηρίο ο Ολυμπιακός, ποντάρω στο 1-1 με Ντιναμό»

Ο Εβγκέν Σάκχοφ μίλησε στην Ουκρανία για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου.

Τα «φώτα» του Εβγκέν Σάκχοφ ζήτησε ουκρανική ιστοσελίδα για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των Πειραιωτών μετά την ήττα στην Τούμπα.

«Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή περίοδο και η ομάδα σε εξαιρετική φόρμα, αλλά τους κερδίσαμε και ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για αυτούς. Η Ντιναμό δεν αντιμετωπίζει ένα πληγωμένο θηρίο, αλλά ένα πολύ πληγωμένο θηρίο. Ο κόσμος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αν πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, το ελληνικό κοινό μπορεί με τις αποδοκιμασίες του να βοηθήσει τον φιλοξενούμενο», ανέφερε.

Αναλύοντας το στυλ που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» είπε: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ασκούν πίεση στο κέντρο και εμείς καταφέραμε με τις πάσες μας να το αντιμετωπίσουμε. Μπορείς να το κάνεις και με βαθιές μπαλιές, αλλά θα πρέπει οι επιθετικοί να κρατούν καλά την μπάλα. Οι αμυντικοί τους παίζουν ψηλά και υπάρχει χώρος για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις την πρώτη ζώνη πίεσης. Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ξεχωρίζει, αλλά κυρίως ο Φορτούνης, που βγάζει την ομάδα του γρήγορα μπροστά και επηρεάζει το παιχνίδι της. Θα είναι καλό για τη Ντιναμό να μην παίξει. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του».

Ο Σάκχοφ βλέπει ισοπαλία με γκολ απόψε στο Φάληρο. «Έχει σημασία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Ντιναμό, μιας και είναι το πρώτος της ματς στο 2019. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι κι εμείς το 2015 με τη Ντνίπρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ‘32’ του Europa League και τους αποκλείσαμε. Ποντάρω σε ένα 1-1 και νομίζω πως δεν θα είχε αντίρρηση και η Ντιναμό με ένα τέτοιο αποτέλεσμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x