Αγγλία

Σαλάχ: Έρευνα της Γουέστ Χαμ για ρατσιστική επίθεση στον Αιγύπτιο

Βίντεο από τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, δείχνουν οπαδό της γηπεδούχου να εξαπολύει ρατσιστική επίθεση στον Σαλάχ.

Έρευνες πραγματοποιεί η Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο του περιστατικού που συνέβη στον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, ο οποίος έληξε με σκορ 1-1.

Σε βίντεο που τράβηξε φίλαθλος από το κινητό του, απεικονίζεται ένας οπαδός να κάνει ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, την ώρα που ο Αιγύπτιος εκτελεί κόρνερ. Το βίντεο δείχνει οπαδό της Γουέστ Χαμ να εξαπολύει βλασφημίες κατά της μουσουλμανικής θρησκείας του παίκτη.

Η Γουέστ Χαμ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «δεν πρόκειται να επιδείξουμε καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή βίας ή σε υβριστικές συμπεριφορές».

Συνεχίζει, δε, τονίζοντας: «Οποιοσδήποτε αναγνωρίζεται ότι διαπράττει κάποιο αδίκημα, τα στοιχεία του θα περνούν στην αστυνομία και θα τιμωρείται με διά βίου αποκλεισμό εισόδου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορές στο στάδιό μας».

Τέλος, ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο είπε στο Twitter τα εξής: «Ένιωθα αηδιασμένος με αυτά που άκουγα. Άνθρωποι σαν αυτόν δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας, πόσω μάλλον σε ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Η αστυνομία ερευνά πλέον την υπόθεση.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x