Ισπανία

Σαλγκάδο: «Θέλει χρόνο ο Γιόβιτς»

Την ανάγκη από χρόνο για ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει έχει ο Λούκα Γιόβιτς, σύμφωνα με τον Μίτσελ Σαλγκάδο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ Σαλγκάδο, σε δηλώσεις που έκανε στο «Omnisport» υποστήριξε πως ο επιθετικός της «βασίλισσας», Λούκα Γιόβιτς, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χρόνο για να μπορέσει να δείξει τις αγωνιστικές του αρετές.

«Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Αν η Ρεάλ τον υπέγραψε, είναι γιατί κάτι είδε σε αυτόν. Ήταν εξαιρετικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με πολλά γκολ και εκπληκτική επιθετική ποιότητα», είπε ο Σαλγκάδο.

Ο Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι, με τους Μαδριλένους να πληρώνουν 57,7 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς, για να τον κάνουν δικό τους. Ο πρώην επιθετικός της Άιντραχτ πάντως στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί δεν έχει καταφέρει να ακόμα βρει δίχτυα, με τους φιλάθλους της Ρεάλ να προβληματίζονται. Ο Σαλγκάδο πάντως έσπευσε να τους καθησυχάσει και να υποστηρίξει τον Σέρβό.

«Ο Γιόβιτς έχει να μάθει ακόμα πράγματα. Είναι ένας νέος παίκτης και η Ρεάλ είναι μια ομάδα που έχει πολύ πίεση. Χρειάζεται χρόνο και θα τον έχει, αφού ξέρουμε πως είναι ένας καταπληκτικός επιθετικός».

Παράλληλα, σχολίασε και τη συνύπαρξη του με τον Καρίμ Μπενζεμά, στη γραμμη κρούσης των «blancos».

«Είναι γνωστό πως η Ρεάλ χρειαζόταν ένα καθαρό «εννιάρι». Ο Μπενζεμά είναι ένα διαφορετικό «εννιάρι» που του αρέσει να μαζεύει τη μπάλα και που προτιμάει να συνεργάζεται από το να τελειώνει τις φάσεις».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x