Γερμανία

Σαλιχάμιτζιτς: «Δεν θέλουμε να βρεθούμε υπό πίεση για το θέμα του προπονητή»

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν… βιάζεται για τον διάδοχο του Νίκο Κόβατς, αφού θέλει να κρατήσει ανοιχτές όλες της τις επιλογές.

Ανοιχτό άφησε το θέμα του επόμενου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, στο περιθώριο της αναχώρησης της αποστολής της Μπάγερν Μονάχου για το Βελιγράδι και το αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αποφςεύγοντας να τοποθετηθεί επί της ουσίας…

«Είχαμε μια συμφωνία για δύο παιχνίδια», είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών στη φάση μετά την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς, στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. «Μετά από αυτό, είχαμε πολύ καλές συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει προπονητής μας μέχρι το τέλος του χειμώνα και μετά θα δούμε. Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση και αυτός είναι ο τρόπος που τα είπα», πρόσθεσε.

Κατόπιν νέων ερωτήσεων, που δεν ήθελε να απαντήσει… πρόθυμα, ο Σαλιχάμιτζιτς έκανε λόγο για «καλή σχέση ανάμεσα στον Φλικ και τον σύλλογο», σημειώνοντας πως σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή η Μπάγερν δεν θέλει «να βρεθεί υπό πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x