Γερμανία

Σάλος με Ραφίνια που ντύθηκε Άραβας τρομοκράτης!

Χαμός στο Τwitter με τη φωτογραφία από το Halloween πάρτι της Μπάγερν Μονάχου, καθώς η επιλογή του Ραφίνια να ντυθεί... Άραβας βομβιστής εξόργισε αρκετούς και ο παίκτης έσπευσε να δώσει εξηγήσεις!

Σάλος προκλήθηκε στην επίσημη σελίδα της Μπάγερν Μονάχου στο Τwitter, μετά τη φωτογραφία που «ανέβηκε» από το Halloween πάρτι της ομάδας.

Ο Ραφίνια εξόργισε τους Γερμανούς οπαδούς, καθώς επέλεξε να ντυθεί Άραβας τρομοκράτης, ενώ κράταγε και δύο μεγάλα κουτιά που έμοιαζαν με βόμβα και έγραφαν «Προσοχή»!

inner

Μόλις ο Βραζιλιάνος έγινε αντιληπτός, ξέσπασε «θύελλα» διαμαρτυριών από αγανακτισμένους οπαδούς, που έκριναν ατυχή και προσβλητική την εμφάνισή του.

Ο παίκτης ξεχωρίζει... σαν τη μύγα μες στο γάλα στη φωτογραφία, καθώς οι συμπαίκτες του επέλεξαν πιο συμβατικές στολές. Ο Σάντρο Βάγκνερ ντύθηκε Μπάτμαν, ενώ ένας άλλος παίκτης των Βαυαρών ντύθηκε σαν τον χαρακτήρα από τη δημοφιλή ταινία τρόμου, «Saw».

Χαρακτηριστικά ήταν πάντως, μερικά από τα σχόλια για την εμφάνιση του Ραφίνια. Ένας είπε «Σοβαρά… κάποιος ντύθηκε βομβιστής»; Ενώ δύο ακόμα σχόλια ανέφεραν: «Διαγράψτε το» και «Απαράδεκτο»!

Ο 33χρονος προκάλεσε και την δυσφορία της αραβικής κοινότητας, με έναν οπαδό να του γράφει: «Παρουσιάζεις τους Άραβες με τρομοκράτες και είσαι ΟΚ με αυτό; Έχεις πραγματικά άσχημη αίσθηση του χιούμορ. Είσαι κουφός η κάτι τέτοιο; Απογοητευτικό».

Ο διεθνής άσος απάντησε πάντως στους επικριτές του, με μήνυμα του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:«Το Halloween είναι μια τρομακτική εορτή με υπερβολικές στολές. Δεν είχα πρόθεση να εκνευρίσω κανέναν με τη μεταμφίεση μου ή να θίξω τα αισθήματα κάποιου», ανέφερε ο παίκτης, που απέφυγε, πάντως, να ζητήσει συγνώμη.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x