Ελλάδα

Σάμαρης: «Θέλαμε να αποδείξουμε κάτι, δεν αξίζαμε αυτή την ήττα»

Δείγμα… αρνητικό για την Εθνική, σύμφωνα με τον Ανδρέα Σάμαρη, που τόνισε πως στο επόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro, η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Σε δηλώσεις που έκανε, μετά την ήττα της Ελλάδας από την Εσθονία με 1-0, ο Ανδρέας Σάμαρης, επισήμανε πως το εν λόγω αποτέλεσμα αδικεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Με τον μέσο της Μπενφίκα να δίνει παράλληλα σύνθημα… αντεπίθεσης, αναφορικά με την παρουσία της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro 2020.

«Θέλαμε τη νίκη όλα τα παιδιά και εγώ που επέστρεψα, αλλά και αυτοί που έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή. Θέλαμε να αποδείξουμε κάτι, αλλά δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση και το σκορ δεν ήταν αυτό που πρέπει.», είπε αρχικά ο Σάμαρης στην κάμερα του Open.

Και συμπλήρωσε: «Η Εσθονία είναι μια ομάδα που θα έπρεπε να την κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς το δείγμα δεν ήταν θετικό. Θα κάνουμε ανάλυση με τον προπονητή μας και στο επόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro, θα πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x