Stoiximan Super League

Σάμι στο sportfm.gr: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χαφέζ, αλλά δεν έχω πρόταση»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Καρίμ Χαφέζ επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα, Μάγκεντ Σάμι, σε επικοινωνία του sportfm.gr μαζί του, αλλά αναφέρει πως στα χέρια του δεν έχει κάποια πρόταση.

Ο Νίκλας Χουλτ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν με ένα αριστερό μπακ ενόψει της νέας σεζόν, τον Έλντερ Λόπες.

Κάπως έτσι, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της νέας χρονιάς και ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι τού Καρίμ Χαφέζ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ξανά προ τριετίας, και χθες το sportfm.gr σας ενημέρωσε για το πώς έχουν τα δεδομένα της υπόθεσης αυτή την στιγμή.

Σκαλίζοντας παραπάνω την υπόθεση και προσπαθώντας να μάθουμε περισσότερα, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Γουάντι Ντέγκλα, ομάδα που ανήκει ο Καρίμ Χαφέζ. Ο λόγος για τον Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και του Εργοτέλη αλλά και της βελγικής Λιρς, και δέχτηκε με χαρά να μιλήσει στο sportfm.gr και να λύσει κάποιες από τις απορίες μας.

«Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, μου έχει εκφραστεί μόνο προφωρικά το ενδιαφέρον μέσω εκπροσώπων, αλλά ποτέ απευθείας από την ΑΕΚ. Φυσικά, μπορούν όποτε θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου», ήταν η αρχική του απάντηση στο sportfm.gr για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ.

«Όσα γράφουν τα ελληνικά Μέσα μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας και υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο για να λέτε εσείς παραπάνω πράγματα ίσως να ξέρετε και κάτι παραπάνω από εμένα», συνέχισε.

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να πωληθεί στην ΑΕΚ ο Χαφέζ: «Είχα πάντα πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ, γενικότερα μου αρέσουν οι ομάδες που φοράνε κιτρινόμαυρα (σσ. είναι και ιδιοκτήτης του Εργοτέλη). Φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε εάν η ΑΕΚ δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή».

Τέλος, ρωτήσαμε τον Μάγκεντ Σάμι για το αν θέλει να μιλήσει για τους όρους που έχει βάλει για την παραχώρηση του Καρίμ Χαφέζ: «Όπως σημείωσα και νωρίτερα, δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες για να μοιραστώ μαζί σας. Όταν θα μιλήσουμε, βέβαια, δεν θα μπορώ να τις πω δημόσια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x