Αγγλία

Σάουθγκεϊτ: «Μεγάλος θαυμαστής του Ράσφορντ ο Μουρίνιο»

Ασπίδα προστασίας στον Ζοσέ Μουρίνιο ύψωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναφορικά με τον τρόπο που χρησιμοποιεί τον Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά έχει ακούσει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την αντιμετώπιση που έχει προς τον Μάρκους Ράσφορντ, αλλά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο προπονητή.

Συγκεκριμένα, πολλοί τηλεκρτικοί όπως ο Τζέιμι Κάραχερ ή ο Άλαν Σίρερ με δημόσιες τοποθετήσεις τους προέτρεψαν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ προκειμένου να παίζει ακόμα περισσότερο, συγκριτικά με την τωρινή κατάσταση στους «κόκκινους διαβόλους».

Παρ’ όλα αυτά, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», πήρε το μέρος του Μουρίνιο, τονίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής του νεαρού.

«Ο Ζοσέ πραγματικά θαυμάζει τον Ράσφορντ. Είναι πολύ τεράστιος θαυμαστής του, αλλά έχει να κάνει και μια δουλειά. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός για τις θέσεις του, οπότε μπορώ να τον καταλάβω.

Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχουν οι προπονητές αυτών των ομάδων. Πρέπει να προσπαθήσουν και να νικούν συνέχεια. Πρέπει να κάνουν και ροτέισον. Δεν είναι δουλειά μου να επεμβαίνω στη δουλειά των προπονητών στις ομάδες.

Έχουν μια πολύ δύσκολη δουλειά να κάνουν, και ειδικά οι πρώτοι έξι έχουνε μεγάλα ρόστερ με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάουθγκεϊτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x