Stoiximan Super League

Σαργκάνης στον ΣΠΟΡ FM: «Στον Ολυμπιακό υπάρχει μια αστάθεια»

Την άποψη ότι υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως στη θέση του επιθετικού, εξέφρασε ο Νίκος Σαργκάνης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχουν πάντα μία ιδιαιτερότητα, ανεξαρτήτως της δυναμικής των δύο αντιπάλων, όπως τόνισε ο Νίκος Σαργκάνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο σπουδαίος βετεράνος τερματοφύλακας μίλησε για τους «πράσινους», οι οποίοι κάνουν μία νέα προσπάθεια και έκανε λόγο για ελλείψεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, όπως φάνηκε στη θέση του επιθετικού.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νίκος Σαργκάνης στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «Τα διαμάντια παραμένουν παντοτινά»

Για το τι είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν έχει σχέση η αγωνιστική κατάσταση. Είναι τεράστια η ιστορία των δύο ομάδων. Εγώ ζούσα γα αυτά τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι είχαν μια ιδιαιτερότητα. Είναι η ατμόσφαιρα, ειδικά όταν ήταν και από τις δύο ομάδες φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο. Είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η νίκη ή η ήττα δεν είναι το τέλος του κόσμου».

Για τις τωρινές ομάδες των «αιωνίων»: «Θα ξεκινήσω από τον Παναθηναϊκό γιατί είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλη ομάδα να ξεκινά με τεράστια προβλήματα, να κάνει τη μάζωξη με τους πιτσιρικάδες και να έχουν σταθεί τόσο πολύ καλά. Τα αποτελέσματα να μην δημιουργήσουν ούτε μεγάλο ενθουσιασμό ούτε απογοήτευση. Είναι νέα παιδιά. Από τη στιγμή που η ομάδα πετύχει κάποιους στόχους, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει πολύ γερές βάσεις για μία δεκαετία. Τα νέα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ελπίδα και στα υπόλοιπα παιδιά που έρχονται από πίσω. Στον Ολυμπιακό υπάρχει μια αστάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν 4-0 με τη Ντουντελάνζ, αλλά δεν είναι ο Ολυμπιακός που ήθελα να είναι. Όταν αναγκάζεσαι να βάλεις το Λάζαρο φορ, τότε έχεις ελλείψεις. Δεν με ενθουσιάζει, αλλά μέσα στο “Καραϊσκάκη” έχει μια δυναμική που εκτοξεύεται. Να δούμε ωραίο παιχνίδι, να χαρεί ο κόσμος και να μην γίνουν επεισόδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x