Αγγλία

Σάρι: «Ανησυχώ για τα αποτελέσματα, όχι για τις αποδοκιμασίες»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν ανησυχεί για τις αποδοκιμασίες των φίλων της Τσέλσι μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η ομάδα του έχει προβλήματα.

Ψύχραιμος παραμένει ο Μαουρίτσιο Σάρι, παρά τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του χθεσινού (18/2) αγώνα και την ήττα της Τσέλσι με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Δεν του προκαλεί ανησυχία η γκρίνια του κόσμου, πιστεύει πως οι παίκτες είναι ακόμα μαζί του, αλλά ο τεχνικός των «Μπλε» παραδέχθηκε κάποια αγωνιστικά προβλήματα τα οποία επιδέχονται λύσης, για να αφήσει πίσω της η ομάδα του τα άσχημα αποτελέσματα.

«Ανησυχώ για το αποτέλεσμα όχι για τις αποδοκιμασίες. Φυσικά καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των φιλάθλων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, είμαστε εκτός FA Cup. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μπερδεμένο ποδόσφαιρο, αλλά στο πρώτο μέρος πιστεύω παίξαμε καλά», τόνισε και συνέχισε πως,

«Πρέπει να είμαστε περισσότερο επιθετικοί και αποφασιστικοί σε καταστάσεις εντός της περιοχής μας και της αντίπαλης περιοχής. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στη σκέψη και στην υλοποίηση. Θέλουμε περισσότερες κινήσεις χωρίς τη μπάλα και λιγότερες μεμονωμένες ενέργειες.

Βέβαια όταν έχεις χώρους, θα κάνεις και μεμονωμένες ενέργειες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χρειαζόμασταν γρηγορότερες κινήσεις, με και χωρίς τη μπάλα, αλλιώς ήταν αδύνατο να σκοράρουμε.

Όχι, δεν ανησυχώ αν θα χάσω τη δουλειά μου. Γι’ αυτό ανησυχούσα όταν ήμουν στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας, όχι τώρα. Το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό, το πρόβλημά μου είναι να δουλέψω με τους παίκτες και να τους βελτιώσω»,
ανέφερε ο Σάρι.

Τέλος, στην ερώτηση που του έγινε για το αν οι παίκτες είναι ακόμη μαζί του, απάντησε: «Έτσι νομίζω. Φυσικά, δεν είμαι σίγουρος, αλλά έτσι νομίζω».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x