Αγγλία

Σάρι: «Δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε το ποδόσφαιρό της και έτσι έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Μάλμε.

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι με σκορ 2-1 κόντρα στη Μάλμε, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι, με την ομάδα του να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως σε σχέση με τις ταπεινωτικές ήττες με Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Σίτι, αυτήν τη φορά «κάναμε το παιχνίδι μας».

«Είμαι χαρούμενος διότι παίξαμε με περίσσια αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε μετά τον τελευταίο αγώνα. Σήμερα (χθες) πατήσαμε περιοχή, παίξαμε καλά και μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ πιστεύω, αλλά δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος . Πάντως, διακινδυνεύσαμε μόνο σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού. Είχαμε σίγουρα ευκαιρίες για να πετύχουμε τρία και τέσσερα γκολ», υπογράμμισε ο Σάρι, ενώ έκανε ειδική μνεία για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την οποία συνέδεσε με εκείνη της πρώην ομάδας του, Νάπολι:

«Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι σαν εκείνη της Νάπολι που είναι συνήθως 50000 (χθες στο γήπεδο ήταν περίπου 20000 κόσμος), ήταν εκπληκτικό».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x