Ιταλία

Σάρι: «Έμαθα από την τηλεόραση πως φεύγω από την Νάπολι»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, αποκάλυψε τον παράξενο τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την αποχώρησή του από την Νάπολι.

Από την τηλεόραση έμαθε Μαουρίτσιο Σάρι πως δεν ανήκει πλέον στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, σε ιταλικό σαιτ.

«Είναι αλήθεια, ανακάλυψα ότι δεν ήμουν πια ο προπονητής της Νάπολι, βλέποντάς το στην τηλεόραση», δήλωσε και πρόσθεσε «Υπήρχαν λόγοι για τους οποίους ήθελα να μείνω στη Νάπολι υπήρχαν όμως και λόγοι, για τους οποίους είχα αμφιβολίες. Η σύμβαση μου ήταν με ρήτρα και είχε προθεσμία μέχρι 31 Μαΐου αντ΄ αυτού στις 21 Μαΐου υπέγραψαν με τον Αντσελότι», ανέφερε.

Ο 59χρονος Ιταλός τεχνικός, ήταν στον πάγκο της Νάπολι από το 2015 μέχρι το φετινό καλοκαίρι που υπέγραψε στην Τσέλσι . Πλέον στον πάγκο των «παρτενοπέι» είναι ο Κάρλος Αντσελότι και ο Σάρι ελπίζει να καταφέρει ο νέος τεχνικός να ολοκληρώσει αυτό που ο ίδιος δεν ολοκλήρωσε.

«Τώρα ελπίζω ο Αντσελότι μπορεί να επιτύχει αυτό που ήμουν τόσο κοντά να πραγματοποιήσω, να κατακτήσει η Νάπολι το πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x