Αγγλία

Σάρι: «Μόνο ένας μπορεί να με κάνει να σταματήσω το τσιγάρο»

Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε πως το ίδιο πρόσωπο που τον έπεισε να πάει στην Τσέλσι, μπορεί να τον κάνει να κόψει το κάπνισμα.

Όταν ο Μαουρίσιο Σάρι προπονούσε την Νάπολι, ήταν λίγες οι στιγμές που ο φωτογραφικός φακός τον έπιανε χωρίς τσιγάρο στο χέρι. Αντίθετα, τώρα που μετακόμισε στο Λονδίνο αυτές οι στιγμές έχουν μειωθεί στο ελάχιστο καθώς απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα στα αγγλικά γήπεδα.

Η αλλαγή ήταν απότομο και διόλου εύκολη για τον Ιταλό κόουτς ο οποίος στην πατρίδα του κάπνιζε 5 πακέτα την ημέρα. Μάλιστα, η εξάρτησή του είναι τέτοια που «αναγκάζεται» κατά την διάρκεια των αγώνων της Premier League να χρησιμοποιεί πλαστικά φίλτρα ώστε να ξεγελάει την εμμονή του με το κάπνισμα.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος πάντως, υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να τον πείσει να κόψει αυτή την τόσο βλαβερή για την υγεία του συνήθεια. Και αυτός είναι ο πατέρας του: «Είναι ο μόνος που -για πέντε λεπτά- μπορεί να μου ταράξει τις πεποιθήσεις μου».

Μάλιστα ο προπονητής της Τσέλσι αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να δεχθεί την πρόταση των «Μπλε»: «Όταν ο πατέρας μου έμαθε για την προσφορά (της Τσέλσι), μου είπε να πάω στο Λονδίνο και πως αυτό θα ήταν το σωστό πράγμα που θα έπρεπε να κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x