Αγγλία

Σάρι: «Ο Γκουαρντιόλα ήταν τυχερός»

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε χρόνο στον Πεπ Γκουαρντιόλα και γι’ αυτόν τον λόγο ο Καταλανός ήταν τυχερός, ανέφερε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Δηλώσεις ενότητας από τον Ενγκολό Καντέ.

Τυχερό θεωρεί ο Μαουρίτσιο Σάρι τον Πεπ Γκουαρντιόλα επειδή του δόθηκε άπλετος χρόνος στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ήταν τυχερός (ο Γκουαρντιόλα). Νομίζω πως αν μία ομάδα επιλέξει τον Πεπ πρέπει να περιμένει, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι χρειάζεται χρόνο. Στη δουλειά μου χρειάζομαι μόνο το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός, που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Καταλανό τεχνικό στον αυριανό τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Σάρι έχει κατηγορηθεί από πολλούς για το γεγονός ότι έχει δώσει πιο επιθετικό ρόλο στον παγκόσμιο πρωταθλητή Ενγκολό Καντέ, προκειμένου να χωρέσει στην ενδεκάδα τον Ζορζίνιο με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Νάπολι. Ο Γάλλος πάντως φαίνεται να μην έχει πρόβλημα με αυτό.

«Ως ομάδα έχουμε κάποιες δυσκολίες αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε όλοι μαζί και κανένας δεν ξεχωρίζει. Μπορούμε βέβαια να καταλάβουμε την αντίδραση και την απογοήτευση των φιλάθλων. Μου αρέσει να αγωνίζομαι σε πιο επιθετικές θέσεις, δεν έχω πρόβλημα μ’ αυτό», ανέφερε ο Καντέ.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x