Αγγλία

Σάρι:«Ο Νταβίντ Λουίς ταιριάζει στο δικό μου ποδόσφαιρο»

Στον ιδανικό τρόπο ποδοσφαίρου του Μαουρίτσιο Σάρι, μπορεί να ανταποκριθεί ο Νταβίντ Λουίς, σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι.

Έκπληκτος ο Μαουρίτσιο Σάρι με τον Βραζιλιανό κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι Νταβίντ Λουίς, ο οποίος είναι ο παίκτης που ανταποκρίνεται τέλεια στον τρόπο του ποδοσφαίρου του, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Ο Ντέιβιντ Λουίς ήταν ο στυλοβάτης των «μπλε» αλλά το τελευταίο εξάμηνο, με τον Κόντε στον πάγκο τη ομάδας έμεινε εκτός πλάνων και αναγκάστηκε να σκεφτεί την αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Είναι πολύ καλύτερος από ό,τι πίστευα πριν έρθω. Είναι πολύ καλύτερος και ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Μου αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός για τον 31χρονο αμυντικό.

«Δεν ξέρω τι συνέβη πριν, αλλά όταν ήρθα είχα την αίσθηση ότι είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει στον δικό μου τρόπο ποδοσφαίρου, καθώς είναι ένας πολύ έμπειρος σέντερ μπακ» και πρόσθεσε «Ήταν λίγο μπερδεμένος, πριν από δύο χρόνια ήταν πρωταγωνιστής, ενώ έπειτα εμείνει εκτός δράσης έξι μήνες. Νομίζω ότι είναι πολύ ικανός να παίξει με τα χαρακτηριστικά του, έχει τεχνική και κατανοεί πάρα πολύ τη δράση της αμυντικής γραμμής», επεσήμανε ο Σάρι.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x