Αγγλία

Σβεν-Γκόραν Έρικσον: «Σίγουρος ότι θα πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Την πεποίθησή του ότι στο τέλος της σεζόν οι «κόκκινοι» θα έχουν στα χέρια τους το τρόπαιο της Premier League, εξέφρασε ο πρώην τεχνικός των εθνικής Αγγλίας και Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος στην αναμονή 30 χρόνων θα μπει για τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ο οποίος θεωρεί ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Ο 71χρονος προπονητής, o οποίος τόνισε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, στάθηκε στην ωριμότητα αλλά και στο πνεύμα νικητή που έχουν πλέον οι «κόκκινοι».

«Θα είναι η χρονιά τους σίγουρα. Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Πάντα ήμουν, όλη μου τη ζωή. Ο Κλοπ τα πάει εξαιρετικά. Παίζουν (σ.σ.: οι της Λίβερπουλ) πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουν καλό πνεύμα. Και πάντα επανέρχονται όταν χάνουν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φέτος θα κερδίσουν την Premier League. Ήρθε η ώρα.

Έπαιξαν πολύ καλά την περασμένη σεζόν. Φυσικά, κατέκτησαν το Champions League, ωστόσο, φαίνονται ακόμα πιο ώριμοι φέτος και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι
», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports» ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x